Okul müdürümüz Sayın Halil İbrahim BÜLBÜL ''Kan Bağışlıyoruz ,İyilikte Yarışıyoruz'' kampanyasına destek vererek 14 Ocak Perşembe günü Kazım Tunç İlkokulu bahçesine kan bağışında bulunmak üzere siz kıymetli velilerimizi davet ediyor.

Kas

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdik .Yeni seçilen Okul Aile Birliği Genel Kurul yönetimine başarılar diler, katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizin sağlığı için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.Heyecanla onların gelmesini bekliyoruz.

Şbt

Okul Müdürümüz, Beden Eğitimi dersinde olan 1A sınıfı öğrencileri ile sohbet etti. Öğrencilerle birlikte parmak saklama, ellerin farklı istikametlere döndürülmesi gibi çeşitli oyunlar oynayan Müdürümüz, öğrencilerin istek ve şikayetlerini dinledi. Keyifli vakit geçiren öğrencilerimiz Müdür amcaları ile hatıra fotografı çektirmeyi ihmal etmediler.