Nis

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında eş zamanlı tahliye tatbikatını okulumuzda gerçekleştirdik.

Nis

Çevre Ddektifleri adlı etwinning projemizin kasım ayı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ve öğrencilerimizin Canva uygulaması üzerinde çalışarak oluşturdukları kendilerine ait logo çalışmaları.

Nis

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı resimleri okul koridorunda sergiledik. Emekleri için öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programımız

Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ecderiz.

Nis

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı, velilerimizin katılımı ile 14 Ekim Perşembe günü gerçekleşti. Seçim sonucunda Nur Elif KIBIÇ hanımefendi yeniden başkan olarak seçildi. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür eder, okul aile birliği yönetim kuruluna başarılarının devamını dileriz.

Nis

Bir gün değil her gün onları koruyalım

Teşekkürler 1-B Sınıfı

Mrt

Maltepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Nurgül GÜNER ve SayınOzan ÖZKAYA okulumzu ziyaret ederek yüz yüze eğitim hakkında bilgi aldılar.Nazik ziyaretleri için müdürlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

1-B Sınıfı öğretmenimiz Bülent KILIÇASLAN Türkiye Çocukları Korosu

eTwinning projesinde yer alan okullarla tanışma ve yapılacak çalışmaların planlanması ile ilgili online toplantı gerçekleştirdi

Şbt

eTwinning projesi kapsamında, 1-B sınıfı güvenli internet kullanımı için alınması gereken önlemleri konuştu.

Ziller hayat kurtarmak için çalıyor projesi kapsamında, Maltepe Eğitim Ailesi olarak düzenlen kan bağışı kampanyasına Okul Müdürümüz ve Okul Aile Birliğimiz katılım sağladı.