İSTANBUL / MALTEPE - Nazmi Duhani İlkokulu

Nazmi Duhani İlkokulu

Feyzullah Mah. Süreyyapaşa Cad. No 2 Adatepe Maltepe / İSTANBUL
Vizyon
Sürekli çalışan, çalışarak gelişen, en az öğretim kadar eğitimi de önceleyen, değerler merkezli eğitim veren, diğer eğitim kurumlarına örnek olan, ülkemizin en "değerli" okulu olmak.
Misyon
Tüm öğrencilerimizin öncelikle "iyi bir insan" olmalarını sağlayarak; okuyan, öğrenen ve öğrenmekten bıkmayan... öğrendiğini hayata geçiren, düşünen, sorgulayan, kendini ifade edebilen... görev ve sorumluluklarının bilincinde, Vatanına, milletine, ailesine ve çevresine faydalı bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler
İlkokul 09:00 - 14:40 Anasınıfı Sabah Gurubu: 08:00 - 13:00 Anasınıfı Öğlen Gurubu: 13:30 - 18:30
Doğalgaz / Kalorifer
Ulaşım
Minibüs caddesine yakın olan okulumuza ulaşım Marmaray, İETT ve minibüslerle sağlanabilmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Feyzullah Mah. Süreyyapaşa Cadddesi No:2 de olup Adatepe (Eski Kızılay merkezine) yakın konumdadır.
Proje Çalışmaları
Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var, Veli Akademileri, Öğretmeniyle Güzel İstanbul, İstanbul´u okuyorum, Bir Harf Bin İstanbul, Umudum öğretmenim, Bir Ses İki Hareket, E-Twinning