Mrt

Her yıl 1-7 Mart haftası Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu yıl da Yeşilay Haftası’nı okulumuzda tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle Valiliğimiz himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda yürütülen İstanbul Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında Okul Meclis başkanı ve üyelerimizin destek ve önerileri ile hazırlanmış olan etkinlikler çerçevesinde kutladık. Okul Meclis Başkanımız 3/B Sınıfı öğrencisi Zehra HİMMET başkanlığında yapılan toplantı ile etkinlikler belirlenmiş, hazırlanmış ve öğrencilere sunulmuştur. Bu etkinlikler kapsamında sınıflarda izlenen eğitici ve öğretici videolar ile Yeşilay kurumunun bizler için anlam ve önemini bir kez daha anlamış ve kodlama etkinliği ile de bu durumu pekiştirmiş olduk. Her türlü bağımlılıkla mücadele eden Yeşilay Sivil Toplum Kuruluşu’nu okulumuzda özellikle bu hafta daha görünür kılmak adına Okul Meclis üyelerimizle hazırlanan panomuzu da öğretmen, öğrenci, çalışan ve misafirlerimize sunduk.