Halil İbrahim BÜLBÜL - Okul Müdürü

1980 yılında Konya´da doğdu.

İlk ve orta öğrenimini İstanbul/Gaziosmanpaşa´da tamamladı.

Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde aldı. (1996-2000)

2001 yılında Ümraniye Orhan Veli İlköğretim Okulu´na öğretmen olarak atandı aynı zamanda Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü İlköğretim Bölümünde Yüksek Lisans eğitimine başladı.

Yüksek Lisans eğitiminin ardından 2005 yılında askerlik görevini  Ağrı/Taşlıçay´da yedek subay öğretmen olarak yaptı.

2007 yılında Pendik Şeyhli İlköğretim Okuluna atandı, bu okulda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve müdür vekilliği görevlerinde bulundu.

2013 yılında Pendik Abdurrahmangazi İlköğretim Okuluna müdür yardımcısı olarak atandı.

2014 yılı Aralık ayında Maltepe Orhangazi İlkokuluna okul müdürü olarak atandı. Buradaki 4.5 yıllık görevinin ardından  Temmuz 2019´da okulumuza atanan müdürümüz halen okulumuzdaki görevine devam etmektedir.