Keep Energy For The Future

May

Okul Müdürümüzün yürütüğü, Geleceğe Enerjin Kalsın projesi kapsamında kullanılmayan ve bitmiş piileri okulumuzda topluyoruz. Öğrencilerimiz atık pillerin geri dönüşüme kazandırılması hususunda afişlerini oluşturup, sınıflara bilgilendirme yaptı. Tüm öğrencilerimizi bu konuda duyarlı omaya davet etti.

Ara

Sürekli değişen dünya düzeninde çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için enerji tasarrufu ve yenilenebilir enerjinin önemini kavramak, paydaşlarımızı bu konuda motive etmek amacıyla 'Keep Energy For The Future'projemize Ürdünde İtalya'ya Romanya 'dan Litvanya'ya farklı ülkede bulunan proje ortaklarımızla birlikte start verdik.

We want to make our children understand the importance of energy saving and renewable energy in order to leave a better future in the ever-changing world order. We are carrying out our "KEEP ENERGY FOR THE FUTURE" Project titled "Keep Energy for the Future" with 6 foreign partners from Jordan to Romania, from Lithuania to Italy and France.We invite you to like, follow and share our work in this project carried out by the Headmaster of our school, Halil İbrahim Bülbül.