Etwinning

Ekm

Okulumuz İngilizce öğretmeni Selin ÖZPINAR Çevre Dedektifleri adlı projesinde ulusal kaliteödülü almaya hak kazanmıştır.

Öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz

Nis

Çevre Dedektifleri 8 Şubat Güvenli İnternet gününü kodlama etkinliği ile kutluyor. Bazı etkinliklerimizi okul panomuzda da sergiledik

Nis

Okulumuz İngilizce öğretmeni Selin Özpınar Çevre Dedektifleri adlı etwinning projesine ortak olarak katılmıştır. Projenin kurucu ortakları Ordu Fatsa Bolaman İlkokulu/Ortaokulu ve Muş Merkez Türktelekom İlkokulu'dur. Toplamda 9 ortaktan oluşan bu projede amacımız temiz bir çevre için değişen iklim koşullarına karşı duyarlı bireyler yetiştirmektir. Yapacağımız çeşitli etkinlikler ile çevremizi ve dünyamızı tehdit eden çevresel konuşara dikkat çekmeye çalışacağız.

Nis

Öğrencilerimiz, hazırladıkları geri dönüşüm köşesiyle doğayı korumak adına geri dönüşüm yaparak nasıl bir katkıda bulunabiliriz konusunu tartıştı.

Nis

Çevre Dedektifleri adlı etwinning projemizin tanıtımı için projeden sorumlu öğrencilerimiz tarafından broşürler hazırlandı ve okuldaki tüm öğrencilere proje hakkında bilgilendirme yapıldı

Nis

Çevre Ddektifleri adlı etwinning projemizin kasım ayı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ve öğrencilerimizin Canva uygulaması üzerinde çalışarak oluşturdukları kendilerine ait logo çalışmaları.